Προφίλ - Καθαριστήριο 'ΙΤΑΛΙΑ' Κιλκίς

Το Στεγνοκαθαριστήριο ‘‘ΙΤΑΛΙΑ’’ δραστηριοποιείται από το 1967 στον χώρο του καθαρισμού.

  • Το 1978 αναλαμβάνει τον καθαρισμό πολυτελών νυφικών και είδη προικός.
  • Το 1980 μπαίνει στο χώρο καθαρισμού παπλωμάτων και κουβερτών και ένα χρόνο μετά καλύπτει όλη την γκάμα της κατηγορίας ( μάλλινα –πουπουλένια-σατέν).
  • Το 1989 αναλαμβάνει καθαρισμό βέλεντζας
  • Το 1992 προσθέτει νέα υπηρεσία , τον καθαρισμό δερμάτινων και γούνινων ειδών.
  • Και το 2005 μπαίνει στο χώρο της Παροχής Φροντίδας και Φύλαξης Χαλιών – Μοκετών.

Η ‘‘ΙΤΑΛΙΑ’’ Λιλίτσας Παναγιώτης απέκτησε τη δυνατότητα και μπορεί να προσφέρει την Παροχή Φροντίδας και Φύλαξης Χαλιών – Μοκετών. Προσφέρει Ασφαλείς μεθόδους Bio-καθαρισμού σε βάθος, για εξουδετέρωση ρυπογόνων μικροοργανισμών, βακτηριδίων, κατάλοιπων, χωρίς να ταλαιπωρούνται οι ίνες. Ποιοτικό Έλεγχο με τέλειο φινίρισμα, επαγγελματική συσκευασία και φύλαξη σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους Λεπτομερέστατη ποιοτική περιποίηση, στο πιο απλό χαλί- μοκέτα , από μαλλί η πολύτιμο μετάξι αλλά και για κάθε είδος ευαίσθητου χειροποίητου χαλιού, ακόμα και αν απαιτεί φροντίδα όπως τα χαλιά που έχουν στην ετικέτα ‘‘Dry Clean Only’’ ή “Don’t Wash”, Luxury cleaning με μεθόδους εξειδικευμένων εφαρμογών σε: Χειροποίητα χαλιά, δερμάτινα χαλιά, γούνινα ή με οπτικές ίνες.

Η ‘‘ΙΤΑΛΙΑ’’ Λιλίτσας Παναγιώτης με τις αξιόπιστες, λειτουργικά εξειδικευμένες αλλά και υψηλών απαιτήσεων προδιαγραφές στις υπηρεσίες καθαρισμού, κερδίζει συνεχώς την εμπιστοσύνη και το σεβασμό των πελατών της.

Δραστηριότητες: Στεγνοκαθαριστήρια, Καθαριστήρια, Πλυντήρια Ρούχων Φροντίδα – Φύλαξη Χαλιών – Μοκετών

‘‘ΙΤΑΛΙΑ’’ Λιλίτσας Παναγιώτης Ερυθρού Σταυρού 6, 61100 Κιλκίς